Zaterdag 9 september 2023 Dagexcursie naar Oranjestad Buren

Zicht op de mooie vestingstad Buren - Klik op de foto voor een vergroting

Op D.V. zaterdag 9 september aanstaande organiseert de protestants-christelijke studie-vereniging Koinonia een excursie van een dag naar Oranjestad Buren.

Aanmelding vooraf is verplicht. Graag aanmelden uiterlijk vrijdag 1 september. Als u hierna op het woord AANMELDINGSFORMULIER klikt, komt u bij het formulier waarmee u zich kunt aanmelden voor de excursie.

Als u vragen hebt over deze dagexcursie of hulp nodig hebt bij het invullen van het Aanmeldingsformulier, stuur dan een mail naar: bordelman@svkoinonia.nl of neem contact op via het telefoonnummer 06 - 3093 2724. Zie ook de instructies voor het invullen en verzenden van het Aanmeldingsformulier, hierna onder het kopje Aanmelden. Er is ruimte voor maximaal 50 deelnemers. Wees er daarom op tijd bij!


Datum en tijd
De excursie is gepland op D.V. zaterdag 9 september 2023 van 9.30 – 16.45 uur. Omdat er op 2 september geen geschikte ruimte beschikbaar is, wordt deze excursie niet op de eerste maar op de tweede zaterdag van september georganiseerd.
 
Locatie
We komen bij elkaar in Buitenhuis Buren, Buitenhuizenpoort 10, 4116 CA Buren. De zaal is toegankelijk voor rolstoelen. Als u op de volgende link klikt, kunt u alvast een kijkje nemen in het kleine conferentiecentrum. https://www.burenstad.nl/site/buitenhuis-buren.
 
Kosten
De kosten voor deze dagexcursie bedragen € 35,00 per persoon. Kinderen en jongeren van 10 - 18 jaar betalen € 12,50 per persoon. Daarbij gaan we uit van minimaal 40 deelnemers. Bij minder deelnemers kunnen de kosten iets hoger worden. Aan de excursie naar Dordrecht in 2019 namen bijna 50 mensen deel. We gaan er daarom vanuit dat we het minimum aantal van 40 deelnemers zullen halen.
We hebben ons best gedaan de kosten zo laag mogelijk te houden. Ter vergelijking: bij professionele organisaties betaalt u voor een dagreis in Nederland, afhankelijk van de bestemming en het programma, tussen de 60 en 90 euro per persoon.
In het bedrag van € 35,00 euro is alles begrepen: koffie, thee, gebak, lunch, hapje en drankje, entree museum en entree kerk. Als het bedrag van € 35,00 voor u te hoog is, kunt u contact met ons opnemen en zoeken we naar een oplossing. We dragen daarbij vanzelf zorg voor uw privacy.
 
Parkeren, route en samenrijden
Parkeren kan aan weerszijden van de vestingstad. Op een wat kleinere parkeerplaats aan de Onderdreef en op een grote parkeerplaats bij de rotonde in de Tielseweg (N834). Zie het kaartje hieronder.
 
Route naar Buitenhuis Buren
Als u parkeerplaats Onderdreef afloopt, komt u vanzelf op de Buitenhuizenpoort. U gaat linksaf het stadje in. Na 100 meter vindt u Buitenhuis Buren op nr. 10 aan de linkerkant.
Vanaf de grote parkeerplaats bij de Tielseweg is de route naar Buitenhuis Buren als volgt. Steek de rotonde aan linkerkant over (volg voetpad). Neem de brug over het riviertje De Korne en loop via de Peperstraat Buren in. Ga steeds rechtdoor, blijf de Peperstraat volgen en ga rechtdoor de Voorstraat in. De Voorstraat gaat over in de Buitenhuizenpoort. Na een wandeling van 5 minuten en een kleine 400 meter lopen vindt u Buitenhuis Buren op nr. 10 aan de rechterkant.

Meereizen met elkaar naar Buren.
Om het met elkaar meereizen naar Buren mogelijk te maken, sturen we op 4 september een deelnemerslijst rond met daarop uw adres en (mobiele) telefoonnummer. Zij die samen willen reizen kunnen dan contact met elkaar opnemen. Deelnemers die niet willen dat hun adres en telefoonnummer op die deelnemerslijst komen, kunnen dat op het Aanmeldingsformulier aangeven.
 
Aanmelding
U kunt zich uiterlijk tot en met vrijdag 1 september aanstaande aanmelden voor deze dagexcursie naar Buren. Dat doet u via een Aanmeldingsformulier. U komt bij dat formulier terecht als u hierna klikt op het woord: AANMELDINGSFORMULIER. U moet dit formulier eerst downloaden of kiezen voor 'Opslaan als' en het in de map Documenten op uw computer zetten. Daarna kunt het gemakkelijk invullen, opnieuw opslaan en vervolgens als bijlage bij een mail sturen naar bordelman@svkoinonia.nl
We ontvangen dat formulier graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 1 september, van u retour.
 
Het programma voor D.V. zaterdag 9 september
Noodzakelijke en wenselijke wijzigingen voorbehouden ziet het programma er als volgt uit.Buren is een klein stadje. Het gaat daarom bij de stadswandeling om niet al te grote afstanden. Niettemin kan een rolstoel of rollator handig of goed zijn voor degenen die slecht ter been zijn. Dergelijke hulpmiddelen moet u wel zelf organiseren of meenemen ener zullen vast deelnemers zijn die u bij het gebruik van een rolstoel behulpzaam willen zijn.

Eventuele vragen over of n.a.v. deze mail kunt u per telefoon of mail aan de afzender stellen door deze mail te beantwoorden. Van onjuistheden of wijzigingen in het programma stellen we u steeds z.s.m. op de hoogte.
 

Met vriendelijke groeten,
 
het bestuur van Koinonia

G. Slootweg (voorzitter), B. Ordelman (secretaris), M.C. van der Bok (penningmeester)

B.C.A.M. van der Boom – Freeke (lid), J.W. de Jonge (algemeen adjunct), A. van der Werken (lid, coördinator catering)

R. de Bruijn – van Zandwijk (erelid)


Plattegrond van Buren Stad

P = Parkeerplaatsen.

We adviseren te parkeren bij de rotonde (rechtsonder) of in tweede instantie bij de Onderdreef (linksboven). Bij de Onderdreef zijn een beperkt aantal parkeerplekken. De twee P’s linksonder adviseren we niet omdat het vanaf daar een behoorlijk eind verder lopen is naar Buitenhuis Buren.

Het groene nummer 9 is Buitenhuis Buren, het gebouw waar we bij elkaar komen.

No items found.
Terug

Oudere berichten