6 september 2013 – Presentatie jubileum-magazine “Koinonia 25 jaar – 1986-2011”

Op zaterdag 7 september 2013 is de bijzonder mooie jubileum-brochure: ”Koinonia 25 jaar – 1986-2011” gepresenteerd. Het eerste exemplaar is uitgereikt aan mevrouw Freeke, de weduwe van de oprichter van Koinonia, wijlen de heer H. Freeke. De full-colour-uitgave telt ruim 75 pagina’s!

De 100 exemplaren van de jubileumbrochure die het bestuur van Koinonia in eerste instantie had laten drukken, zijn inmiddels verkocht. We waren in ruim drie maanden door de voorraad heen. Om er vraag naar het jubileum-magazine bleef bestaan hebben we op een later moment er nog enkele tientallen exemplaren bij laten drukken. Als u de jubileumbrochure wilt bestellen kunt u contact opnemen met de secretaris. Zijn mailadres staat in de voettekst onder aan elke pagina. De kosten zijn € 12,50 exclusief de portokosten. Meenemen tijdens een bijeenkomst kan vanzelf ook. Dat bespaart u portokosten.

Voor inhoudelijke vragen over de jubileumbrochure kunt u eveneens bij de secretaris terecht. U kunt uw vragen het beste mailen via het formulier onderaan de pagina CONTACT.

No items found.
Terug

Oudere berichten